Inspiration til stuen

Hos ILVA finder du masser af spændende idéer til indretningen af stuen. Vi har over 1.000 forskellige designs at vælge i mellem og giver dig muligheden for at customize dine helt egne møbler! Uanset hvor stor eller lille din stue er, om du er til vilde farver eller ej, kan du finde møbler og inspiration til stuen i vores bolighuse og lige her. 

Her giver 3 bloggere deres anbefalinger til stuen

    

Populære lige nu

    

Denne sæson byder på fire nye trends - Nordic now, Modern classic, Romantic og Nature.  

Her på siden finder du inspiration og simple tips til, hvordan du kan indrette hjem hos dig med de fire nye stilarter.

 

   

nordic now

  

Nordic NOW tager udgangspunkt i nuet. Temaet minder os om, hvor vigtigt det er at værdsætte nuet. Vi har brug for at være innovative og kreative for at skabe fremdrift. Samtidig har vi behov for at fordybe os – at tænke, reflektere og interagere med andre mennesker. Nordic NOW skaber rammerne for at mærke nuet ved at fokusere på det enkle og funktionelle design, og samtidig være åben for de nye kreative tanker og ideer.

 

Populære sofaer

modern classic

Modern Classic kombinerer det romantiske og det moderne. Vi ønsker både nydelse og afslapning, men også funktionalitet og komfort. Modern Classic ophøjer hverdagen til noget ekstraordinært og unikt.

De mørke farver skaber ro og nydelse, mens de kraftige farver tilfører temaet en pirrende sanseoplevelse. Sæsonen vægter særligt de mørke blå, grønne og lilla nuancer, der alle tilfører teamet nydelse og ophøjet æstetik.


 

 Populære lænestole

romantic

Romantic er fyldt med skønne møbler og tilbehør i pudderfarvet nuancer. Hop med på trenden og iklæd din bolig med et blødt og feminint look, som du kan lade stå alene tone-i-tone, eller pifte op med klare nuancer af rosa, pink eller gammelrosa.


 

Populære sofaborde

nature 

Grøn er en klassisk farve i indretningen – og ikke mindst en tendens som er fremtrædende her til efteråret. Den grønne farve findes i mange forskellige nuancer, hvilket gør det let at bruge farven i indretningen i form af møbler, planter eller simpelt boligtilbehør. 

Fang stilen ved at rykker naturen indenfor i form af planter, naturlige materialer og skønne grønne farver. 

Populært boligtilbehør  

Mest besøgte lige nu 

Se hele udvalget af møbler og tilbehør til stuen


Inspiration til indretning af din stue

Stuen er et af de allervigtigste rum i hjemmet. Det er her familien samles om en god film, spil, hygge og afslapning. Hjertet i rummet er som oftest en lækker sofa eller et sofasæt, hvor der er plads til gæster. Uanset hvilken stilart du foretrækker, finder du en række skønne sofaer hos ILVA, som kan opfylde enhver sofadrøm.

Vælg eksempelvis mellem mange forskellige rummelige hjørnesofaer, hvor er er rigeligt med plads til at slænge sig. Eller vælg de mere stilrene sofasæt, som i høj grad lægger op til samtale med dem, du sidder sammen med. I denne sæson finder du desuden en række spændende sofanyheder hos ILVA. Velour er fortsat en super hot trend i stuen, ligesom de naturlige materialer som træ og læder er allestedsnærværende i denne sæson. Se de mange lækre billeder ovenfor og vælg din favorit.

Savner du ideer til indretning af stuen?

Det kan være svært at se mulighederne for at forny sin stue, hvis man har haft den samme type indretning i flere år. Men hos ILVA er vi altid klar med inspiration til fornyelse af din stue. Vi kommer her med en stribe eksempler på farvekombinationer og sammensætning af møbler, som du måske ikke selv havde overvejet. Når man eksperimenterer med farver og materialer, giver det nogle helt andre indtryk. Så vær ikke bange for at lege lidt med farver og materialer. På den måde kan du skabe din helt egen stil, hvor du føler dig godt tilpas. 

Hvis du vil se endnu flere lækre inspirationsbilleder, kan vi varmt anbefale dig at kigge på den nyeste ILVA Trend-kollektion, der byder på helt nye tendenser indenfor boligindretning. Du er naturligvis også altid velkommen i et af vore bolighuse, hvor du kan se og prøve de mange forskellige stuemøbler. Og vores sælgere står også klar med inspiration til indretningen i netop din stue.

Husk boligtilbehøret når du indretter din stue

Det kan være en temmelig dyr affære, hvis du gerne vil ændre looket i stuen. En ny sofa, et sofabord og lænestole er en relativt stor udskrivning, og de færreste har råd til at skifte møblementet ud med jævne mellemrum. 

Men der er mange måder at forny stuen på uden at skulle skifte alle møblerne ud. Nye pyntepuder, en lækker plaid i en helt ny farve eller måske et gulvtæppe med et spændende udtryk kan gøre alverden til forskel i din boligindretning i stuen. Hos ILVA finder du altid et stort udvalg af boligtilbehør i sæsonens nye farver og stilarter, så du let og billigt kan forny stuen på budget.