Fragt og levering

Vi gør opmærksom på, at der er differentierede regler vedrørende fragt og levering, afhængig af om du køber i en af vores fysiske butikker, eller om du køber i vores webshop www.ilva.dk. Ved køb i en fysisk butik, se venligst længere nede på siden.

Levering ved onlinekøb

Levering af møbler til fast pris i Danmark

Møbler købt på ILVA.dk leveres med fragtmand til en fast pris for kun 349 kr. Vi bringer varer ud på faste dage til Sjælland, Jylland, Fyn og Bornholm og brofaste øer. ILVAs leveringsbetingelser gør sig gældende, læs mere her.

Bemærk: Vi leverer kun til adresser i Danmark

Levering med pakkepost i Danmark

Boligtilbehør (galleri, lamper, brugskunst og tekstiler) leveres med Post Nord for kun 49 kr*. Vi kan ikke love en bestemt leveringsdato, men din ordre afsendes inden for 5 arbejdsdage. Vær opmærksom på, at Post Nords regler vedr. pakkepost er gældende for din forsendelse.

*Bemærk: Enkelte produkter af mere skrøbelig karakter, som eksempelvis spejle, kan ikke leveres med Post Nord, og må derfor leveres på anden vis, hvilket kan påføre ekstra leveringsomkostninger. Ved bestilling af de vedrørte varer vil den eksakte leveringsomkostning være angivet.

Hvis du har bestilt mere end et produkt, kan din ordre muligvis splittes i flere leveringer, enten hvis varerne er for store eller tunge til at sendes samlet, eller hvis varerne kommer fra forskellige lagre. Vi kan ikke garantere, at leveringerne ankommer samme dag.

Har du spørgsmål angående din levering med Post Nord, er du velkommen til at kontakte ILVAs webshop, enten via telefon 88 17 95 80 eller på webshop@ilva.dk.

Bemærk: Vi leverer kun til adresser i Danmark

Levering ved køb i fysisk butik

Når du køber din vare, kan du vælge at få den leveret til din bolig. Du modtager en sms/mail fra os, så snart varen er klar til aftale om levering. Bemærk, at varerne skal være fuldt betalt, før vi kan ekspedere din leveringsaftale. Betaling skal være os i hænde senest 4 hverdage før aftalt levering. 

ILVA har flere forskellige leveringsformer med priser der starter fra 499 kr. Nedenstående services og priser er gældende indenfor Danmarks grænser; Sjælland, Jylland, Fyn, Bornholm og brofaste øer, ekskl. Grønland og Færøerne. Det er vigtigt at lave en præcis aftale med sælgeren i butikken i forbindelse med købet, da evt. levering skal fremgå af ordren for at være gyldig.

Få overblik over de forskellige leveringsformer og vælg den, der passer dig bedst nedenfor.

499 kr. - Levering

Leveres af 2 fragtmænd, der bærer dine møbler ind og placerer dem i boligen efter rimelig anvisning. Vær opmærksom på, at udpakning, samling og bortskaffelse af emballage ikke er en del leveringsservicen.

749 kr. - Levering og montering

Leveres af 2 fragtmænd, der bærer sofa/madras/lænestol helt ind i stuen og samler dem. Ønskes der yderligere hjælp til montering af sofa/madras/lænestol, er prisen 250,- pr. enhed.

Tilbydes ikke på ilva.dk. Kontakt venligst nærmeste butik.

1.099 kr. - Levering og bortskaffelse

Leveres af 2 fragtmænd på ønsket placering samt bortskaffelse af dine gamle møbler. Vi medtager returmøbler svarende til dem, vi leverer. Det eneste du skal gøre er at skille møblet ad.

Tilbydes ikke på ilva.dk. Kontakt venligst nærmeste butik.

1.349 kr. - Levering, montering og bortskaffelse 

Leveres af 2 fragtmænd på ønsket placering, montering samt bortskaffelse af din gamle sofa/madras/lænestol.

Tilbydes ikke på ilva.dk. Kontakt venligst nærmeste butik.

Ekspreslevering

Varerne kan bringes ud indenfor få timer direkte fra vores butikker med ekspres transport. Vi sørger gerne for bestilling. Betaling for transporten afregnes direkte med transportfirmaet efter fast takst afhængigt af postnummer. Der er én mand i bilen, men to mand kan bestilles mod merbetaling.

Udstillingsmodeller, galleri, spejle, brugskunst og tekstil kan kun leveres med ekspreslevering. Kontakt din nærmeste ILVA for detaljer omkring levering fra vore butikker.

Læs desuden vores leveringsbetingelser, hvor det fremgår, hvad du skal være opmærksom på, når du skal have leveret varer.

Bemærk: Vi leverer kun til adresser i Danmark