Bolig: Har du styr på efterårets trendfarver?


Efteråret bugner med brændte, sydlandske farver i boligindretningen, og jeg har storforelsket mig i den orange farve.

Personligt forsøger jeg at proppe lidt flere farver ind i vores hvide/grå/sorte villa her i Århus. Jeg har længe været modig med malerpensler og også med lampevalget i huset.

Men når det kommer til farver, trænger her virkelig til lidt kulør og efterårshygge. Jeg drømmer om et mere eksotisk og brændende farvespil, som kan sprede en masse vinterhygge.

Det kræver blot 2-3 nye puder, en ny vase og måske….. den smukke Marvis lænestol!? Man må jo gerne drømme ik?

Måske kan I bruge lidt inspiration til både blikfang og billigt nips til hele huset.

Tjek lige de mørke bordeaux farvede BRIZA PUDER (129 kr. Knageme billigt!!), den karrygule VERDI VASE (199 kr.) og den alt for skønne vinrøde YOSELIN VASE (69 kr.)

Kan lige se MAVIS LÆNESTOLEN (3999 kr) foran min brændeovn! Forleden besøgte jeg min gamle veninde i KBH, som har en stor orange lænestol. Den har printet sig fast i min hukommelse, og jeg ELSKER hendes stol! Den brændte orange farve er så VANVITTIG pæn og elegant på samme tid!

Den rustfarvede orange kan nemt integreres i dit hjem med én enkelt SHARE SPISEBORDSSTOL som kontrast til dine nuværende stole.

Trenden med farver i hjemmet er først lige startet! Så er du ikke helt klar, så start i det små. En vase, en pude eller et slumretæppe kan gøre underværker!

Hvordan gør du dit hjem efterårsklar?

Kærligst Sabina