Stue make-over

Læs alle indlæg fra Julie Lyck


Lige siden jeg trådte ind i ILVA i marts og blev præsenteret for deres trendkollektion, har jeg været forelsket i denne smukke blå veloursofa. For en måneds tid siden flyttede Lulu, som sofaen hedder, ind. Sidste weekend gik vi derfor i gang med et stort projekt, som jeg længe har glædet mig til; nemlig at male vores mørke trægulv i stuen hvidt, ligesom i køkkenet, så Lulu, den nye blå velour sofa, kunne passe ind.


Jeg er meget tilfreds med resultatet og ikke mindst sofaen. Det vigtigste for Steffan var, at man sad/lå godt i den og det vigtigste var selvfølgelig også for mig, at den var behagelig, men primært, at den skulle være flot og man kunne sidde minimum tre personer i den. Den lever heldigvis op til alle ønsker. I den anden del af stuen havde vi tidligere placeret en hvid Chesterfield sofa. Den har vi nu skiftet ud med Ilvas Mary stol med velour betræk og guldben. Den er vi også virkelig glad for. Man sidder fantastisk i begge og jeg synes farverne spiller rigtig godt sammen. 

Jeg er helt vild med den blå farve, som giver noget ekstra liv og personlighed til stuen. Det skønne er, at den også er vildt nem at holde.