Fra vildt til Wellness

Læs alle indlæg fra Cecilie og Jonas


Vores badeværelse har været gennem mange forvandlinger, og de har egentlig alle sammen været helt perfekte, men har haft hver deres tid. Det har altid været lejlighedens mindste rum, men samtidig også det mest kreative. Forvandlingen af badeværelse er gået fra vild toilet Graffiti til rolig Wellness. Fra den ene yderlighed til den anden.

Vi ville egentlig gerne have nyt badeværelse, men det koster spidsen af en jetjager - dyrt med dyrt på. 

Når det så er sagt - så er der sørme noget fedt, ved at arbejde ud fra, hvad man har. Gå i tænkeboks med hvilke gode kvaliteter badeværelset indeholder og tag udgangspunkt i dem.
Status var den, at vi havde et gammelt grimt badeværelse, men med mange gode træk, som vi gerne ville beholde - siddebadekar, terrazzogulv og vægfliser. Med lidt maling, rengøring og opbygning af nyt bord var rammerne for et ’nytgammelt’ badeværelset skabt. Men det vigtigste af alt i et rum er personligt præg - og det har mange ansigter. 

Hjemme hos os er vi vilde med kanter og planter - det rimer og gør vores rum til hjem. Vi har fyldt badeværelset med planter, messing detaljer og et fedt nyt spejl - naturligvis med kant. 

Men det der for alvor sætter den hyggelige stemning er duften af kokos, levende lys og boblerne i badekarret. OG selvfølgelig! Når Jonas sidder i badekarret med Ipad og tændte stearinlys - DET ER WELLNESS!


Hvis du er blevet inspireret til at kaste dig ud i badeværelses-make-over, så hold dig endelig ikke tilbage, ILVA rummer rigtig mange ting, som kan hjælpe dig godt på vej. Det er helt lige meget om dit badeværelse er stort eller lille, det er dit personlige præg, som gør det til en hjemmeoase. Spejle, planter, levende lys og lækkerhed er ingredienser i badeværelsesopskriften. Tingene kan samtidig også være med til at gemme de ikke så pæne ting væk - og det er ikke værst.