Skab hyggelig stemning inde og ude med vores krukker og urtepotteskjulere i sæsonens farver. Brug dem eksempelvis på altanen, på terrassen, i vindueskarmen eller i haven. Se alle krukker i vores sortiment herunder, og klik på billedet af den krukke, du ønsker at købe.

Krukker til haven

Krukker kan give dig den have, du altid har drømt om. Stil krukkerne i grupper, og skab frodige oaser af planter, blomster og krydderurter, der er en fryd for øjet og smagsløgene. På den måde kan du med enkle virkemidler og for få penge pifte selv den mest kedelige have eller altan op. Vi har alverdens krukker i forskellige former og materialer, og de er kun nogle få klik væk. Klik på billederne herover for at købe de ønskede krukker – vi leverer dem efterfølgende lige til døren.

Der er ingen grænser for, hvad du kan plante i dine krukker, og det er nemt at skifte beplantningen ud år efter år. Krukker er især velegnede til etårige planter og blomster, men de kan også benyttes til større, flerårige planter som eksempelvis oliventræer og appelsintræer. Sørg for at udnytte al pladsen i krukkerne – på den måde skaber du et mere frodigt udtryk, og du undgår samtidig at skulle bruge tid på at luge ukrudt i krukkerne.

Planter i krukker kræver oftere vanding end planter, der står i jorden under åben himmel. Til gengæld er det nemmere at undgå ukrudt og skadedyr som eksempelvis dræbersnegle, når du benytter havekrukker. Krukker er desuden det oplagte valg til altanen eller terrassen, hvor du ikke har et sort bed til planterne.

Små og store krukker

Krukker kan fås i mange størrelser. Vi har både små og store krukker i sortimentet i mange forskellige materialer. Et populært valg er vores krukker fremstillet i polyrattan, der er et smukt og slidstærkt materiale som ikke kræver vedligehold. Vi har også krukker i plastfiber, beton, lertøj og lakeret metal. Bland de forskellige krukker, og skab dit helt eget unikke udtryk i haven.

Med en blanding af farverige sommerblomster og et par krukker med grønne planter er du garanteret en hyggelig og hjemmelig altan. Suppler med et par bløde plaider og en hyggelig lyskæde. Så har du med et snuptag en altan, der indbyder til lange snakke og højlydte grin. En bordgrill, sprøde pølser og en god kartoffelsalat er prikken over i’et til de lyse sommeraftner.

Drømmer du om store krydderurtebede, der kan give dig friske råvarer til køkkenet hele sommerhalvåret? Så køb et par krukker til alle dine yndlingskrydderurter. Krydderurter som eksempelvis basilikum, oregano, mynte og salvie kan sagtens tåle at stå i krukker, så længe du blot husker at vande dem. Plant eventuelt flere krydderurter i samme krukke.

Køb krukker på tilbud hos ILVA

Find ugentlige tilbudsvarer til uhørt lave priser i vores tilbudsavis, eller gå direkte til oversigten over krukker på tilbud. Tilbuddene er gældende både i onlineshoppen og i dit lokale ILVA-varehus. Husk, at du kan købe meget andet end krukker i ILVA. Vores sortiment omfatter både parasoller, havetilbehør, haveborde, havestole og meget mere.

Hos ILVA er god service en selvfølge. Vi tilbyder derfor prismatch, leveringsgaranti samt retur- og fortrydelsesret på alle produkter – uanset om du køber produkterne online eller i varehuset.