ILVA SUMMER STORIES

Den danske sommer er fuld af historier. I ILVAs havemøbelkatalog 2017 har vi gjort vores ypperste for at favne et udsnit af de sommerhistorier, vi elsker. 

Tag med på rejsen og lad dig betage af den storslåede danske natur ved Faxe kalkbrud, den idylliske have ved Ballebro Færgekro og alt der i mellem. 

Vi giver dig inspirationen til at skabe forår- og sommerhistorier hjemme hos dig, og viser hvordan du let kan skabe din helt egen havehyggekrog. 


En villa på Østerbro

Kom med på besøg i den charmerende villa på Østerbro, og få et skud sydfransk stemning af bedste skuffe!

Rummet virker nærmest magisk med de mange grønne planter, de slidte marmorfliser og de simple møbler i bambus og træ. Skab et autentisk, naturligt look i din sydfranske oase ved at bruge afdæmpede farver i indretningen og en masse planter i terrakotta-krukker. Stilen er hyggelig, og blender perfekt ind i den omkringliggende natur.

Skab stemning

Positive stemninger og følelser giver overskud og fornyet energi, så tænk på, hvad der gør dig glad og afslappet, når du vælger form og farver i dit møbelvalg. Skab en rolig og behagelig stemning med lækre, lyse og bløde tekstiler eller boost et stilrent, klassiske møbel med farverige accessories, der giver kant og personlighed i indretningen. Vejret er ikke altid lige lunt herhjemme, så tænk varme og funktionalitet ind i form af tæpper til dig selv og dine gæster – så kan I roligt blive siddende, når de kølige forårs- og sommeraftener melder sig. Miks materialer og mønstre, men hold gerne tekstilerne i samme farvetone for at skabe ro. Især de blålige nuancer er in, når det kommer til udendørs indretning i 2017. 


Faxe Kalkbrud

Du behøver ikke en flybillet til udlandet for at opleve smukke, blå laguner og storslået natur. Faxe Kalkbrud tager os med til de varme himmelstrøg, og giver os den rå natur, som nærmest virker uvirkelig.

Faxe Kalkbrud understreger smukt den skandinaviske stil, som er både tidløs og klassisk, og aldrig går af mode. Det enkle udtryk kombineret med nogle rå detaljer, der giver kant, er i fornyet fokus i år. Hold stilen i farver som sort, hvid og grå i kombination med træ for at skabe den helt rigtige nordiske lethed. Skab rum til afspænding og genoplad batterierne i møbler, der både indgyder afslapning og rum til inspiration og ny energi. 
Løkken Strand

Hvis du drømmer om kilometer lange strande, sand mellem tæerne og et brusende hav så langt øjet rækker, er Løkken Strand et besøg værdigt. Vi finder inspiration i naturen og fører den videre i vores havemøbler, så du kan tage feriestemningen med hjem på terrassen. Find smukke havemøbler i havets farver og mærk roen skylde indover dig, når du læner dig tilbage i afslappede omgivelser. Indret eksempelvis med dine bedste ferieminder i erindring og vælg nogle havemøbler, der oser af afslapning og gode minder.Circle havebord med 4 click havestole 10.295,-Brøndsalens orangeri

Træd indenfor i det frodige orangeri på Frederiksberg, og oplev Brøndsalens helt særlige atmosfære.

Brøndsalen er opført i 1885 og tegnet af arkitekt P.C Bønecke, der på smukkeste vis binder inde og ude sammen.  Forlæng havesæsonen med et hyggeligt orangeri og oplev følelsen af, at naturen flytter indenfor. Et grønt orangeri er en elegant og nem vej til nye rum i haven, hvor naturen og stilheden kan nydes uanset, hvad det uforudsigelige danske vejr finder på. Tænk æstetik, komfort og funktionalitet i dit møbelvalg således du får et uderum, der både kan bruges til arbejdsrum i ’naturen’ og som spændende og hyggelige rammer for dig og dine kaffegæster. 


Ballebro Færgekro

Et besøg hos Ballebro Færgekro, giver den ultimative følelse af have-wellness! Vi kender alle den særlig stemning, der spreder sig, når sommersolen melder sin ankomst, og tiden inviterer os ud i haven til en let frokost i hyggelige havemøbler, alt imens naturen stiller summer. Ballebro Færgekro fanger stemningen af hjemlig idyl med smukke, funktionelle havemøbler, der skaber uderum til skønne haveminder. Understreg stilen med bløde tekstiler, farverige blomster og små fine stillebens rundt omkring på terrassen, i haven eller på den lille altan.