Dansk design - solidt håndværk

Gode venner hænger ikke på træerne – de er naturligvis med ved bordet, når menuen står på god mad, hygge og samvær.

I samarbejde med den danske møbelproducent Wood & Vision fra Nordjylland introducerer ILVA konceptet Room for Friends. Ud fra et positivt livssyn om, at mit hjem også er dit hjem, forener Room for Friends principper og værdier om gæstfrihed, åbne arme og hjerterum – med plads til alle.

Det er et erfarent arkitekt-og snedkerteam fra Wood & Vision, der har designet og fremstillet det nye flotte koncept. Det sker med afsæt i virksomhedens Wood and Vision-filosofi, som kombinerer godt møbelhåndværk med forfriskende funktionalitet, markant formsprog og stærke ideer.

De to fagfolk er eksponenter for mange års stolt dansk møbeltradition, hvor designerens kreativitet forstærkes gennem samarbejdet med håndværkeren, der kender alt til materialer, teknikker og muligheder. Resultatet er møbler med idé og identitet, form og funktion, finish og finesse, dynamik og detaljer. Nøjagtig som det er tilfældet med skænkene, stolene og spisebordene i de tre serier Edge, Curve og Unfold


Edge spisebord

Det elegante spisebord Edge er designet med lækre detaljer, som du tydeligt mærker, når du sætter dig til bords. Kantlisterne på bordpladen er i massivt træ, som snedkeren har brugt mange timer på at gøre bløde og dejlige at røre ved. Øverst på bordbenene i samlingen mellem bordplade og ben har Edge bordet fine kantede udskæringer. Det er en detalje, som er inspireret af dansk åndværkindustris storhedstid. 

 Edge spisebordet er der plads til opbevaring af fire tillægsplader og fire støtteben, hvilket betyder, at det normalt 225x95 cm lange spisebord med fire tillægsplader kan blive helt op til 417 cm langt.Så har I altid plads til uventede gæster – familien, venner, børnenes venner osv. og endda dem alle på en gang. Edge spisebordet findes i 11 forskellige laminater samt linoleum, eg og valnød.


Detaljerne fra Edge spisebordet er ført videre over på skænken. Her er håndtagene udført i massivt træ, så du kan mærke det gode, danske håndværk, hver gang du åbner en skuffe eller låge. De karakteristiske ben, som har givet navn til serien, tilfører skænken et let og raffineret udtryk. Edge skænken findes i mange farver og materialer, så du kan forme præcist det udtryk, som du ønsker. 

Edge skænk

Detaljerne fra Edge spisebordet er ført videre over på Edge skænken, hvilket betyder, at der også her er kælet for detaljerne. Skænkens håndtag er udført i massivt træ, så du kan mærke det gode, danske håndværk hver gang du åbner en skuffe eller låge. De karakteristiske ben, som har givet navn til serien, tilfører skænken et let og raffineret udtryk.

Edge skænken findes i mange farver og materialer, så du kan designe præcist det udtryk, som du ønsker.

Unfold spisebord

Spisebordet Unfold er kendetegnet ved sit lækre udtræk. De ekstra bordplader ligger gemt væk nede i bordet, men foldes ud med butterfly udtræk. Bordpladen åbnes ved et let, synkront udtræk, mens bordbenene bliver stående. I bordets midte foldes de ekstra bordplader ud og skaber plads til 4 ekstra personer. Det funktionelle udtræk har også givet navn til spisebordet.

Curve spisebord

Der er gjort meget ud af kvalitet og snedkerdetaljer på spisebordet Curve, som for eksempel den tykke, massive trækurve under bordpladen. Curve spisebordet har hollandsk udtræk. Det er en særlig konstruktion, hvor bordpladerne nemt kan forlænges ved, at der trækkes en ekstra plade ud i hver ende af bordet.

Curve skænk

Curve skænken er i samme, høje kvalitet som Curve spisebordet, og fremstår eksklusivt og håndværksmæssigt helstøbt. Med kabinetter, der er samlet i en elegant hjørnesamling, afrundede forkanter og tilspidsede, runde ben, mærker man tydeligt, at der er kælet for detaljerne.

Share spisebordsstol

Share stolen designet af Wood & Vision passer til alle tre spiseborde. Nyd din middag tilbagelænet i godt, dansk design med ekstra god siddekomfort. Stolen findes med tre forskellige ben, så du selv kan vælge om den skal have ben, som matcher Edge serien, Curve serien eller de helt tredje ben. Sledge, som er formet som stellet på en slæde.