Inspiration til sæsonens nye boligtilbehør
 

   grey scale

De grålige nuancer er særligt en trend i 2017, hvad enten der er puder, service eller andet boligtilbehør. Farven er både flot og neutral, samt dyb og kraftfuld, på én og samme gang. De fleste tyer til grå, når man skal i gang med dekorative forandringer i hjemmet. 

Selvom den grå farve lyder som en regnvejrsdag, er der ingen grund til at frygte, at det farveløse univers bliver for kedeligt. I samspil med de rigtige kontraster skaber de grålige nuancer derimod en sofistikeret atmosfære. 


back to nature

Få inspiration fra naturens farver og materialer med keramik og planter, som passer til vores lyse skandinaviske hjem. 

Indretningen med flotte, grønne planter tilfører liv og naturlig elegance, hvilket indbyder til en mere tilbagelænet livsstil. De grønne planter kan placeres og pynte i hjemmets mange rum – lige fra en grøn velkomst i din entré, hygge i din stue til dekoration på badeværelset eller i spisestuen. 


into the blue

Blå farver passer ind i de fleste danske hjem og kan på bedste vis kombineres med mange forskellige materialer og nuancer. Blå er en naturlig rolig farve, som gør sig rigtig godt i boligindretning, hvor de blå toner tilfører elegance og kølig skønhed. 

Hvis du har indrettet dig med en minimalistisk stil, kan du med fordel inddrage boligtilbehør med de blå nuancer, som vil skabe en fin kontrast til de ellers rene linjer. Eksperimenter gerne med flere forskellige nuancer af blå, så de kan fremhæve hinanden og spille op. Herved vil indretningen fremstå mere afbalanceret.  


red shades 

Når det er blæsende og koldt ude, er det ekstra rart at kunne lune sig indendøre, hvilket de rødlige nuancer særligt er behjælpelige til. Et par rødlige detaljer såsom, puder, tæpper, kunst, vaser og keramik, kan være omdrejningspunktet for indretningen i din bolig. 

De små elementer er lette at tilføje samt ligeså nemme at fjerne igen. Ved at kombinere den røde farve, skabes et varmt, friskt og feminint hjem. 

 


Se hele udvalget af boligtilbehør her